78432
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- HUBAČ Radek (e-mailem) --- 1. 3. 2005
Re: medovina
pravdepodobne to kvasilo za nizke teploty, bez živne soli, nebo mozna moc medu, zakl. pomer 35-40kg na 100l medoviny. Jinak nevim. Odstranit by se to mohlo delsim lezenim ve studenem sklepe. Je to cire? Radek ----- Original Message ----- From: "havl?k" <e-mail/=/nezadan> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, February 28, 2005 9:14 AM Subject: medovina
> Tak jsem začal požívat tu svoji.Trochu alkoholu tam je, sladké je to > hodně, > neslepnu po tom, ale co mi trochu vadí je chuť po chlebu,nebo tak > nějak.Asi > je to chuť těch kvasnic.Jak to mohu odstranit?
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 9101
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - HUBAČ Radek (e-mailem) --- 2. 3. 2005
Re: medovina
Pak by to jeste mohlo byt kmenem kvasinek, osobne pouzivam jako nekteri komercni vyrobci granulat viz www.schimansky.czm Radek
----- Original Message ----- From: "havl?k" <e-mail/=/nezadan> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Wednesday, March 02, 2005 8:38 AM Subject: Re: medovina
> Je to čiré, v závěru byla nižší teplota.Když přestalo kvasit, ponechal > jsem > to v chledné místnosti.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 9125
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu