78128

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Josef Kouba (e-mailem) --- 5. 3. 2005
Re: medovina

Nyní tomu rozumím. Nejsem chemik.

S přáním hezkého dne Josef Kouba


----- Original Message -----
From: "Eman" <e-mail/=/nezadan.av2-in.isp.contactel.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, March 05, 2005 1:44 PM
Subject: Re: medovina


> Tou vodou si jen ocejchuješ 1 litr. Pak tím odměříš litr roztoku a zvážíš
> :-). Výsledek je hustota. Pak použiješ tabulku alcohol_content.pdf z
> http://www.vcely.or.cz/files a sleduješ, jak se mění cukr v líh. Když bude
> hustota asi 1.04, tak se to začne čistit. Záleží na složení medu. Mě to
> funguje.
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9224


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu