78261

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 11. 6. 2005
Re: Re:

Petr Lokvenc napsal
> Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje
> například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném
> ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již
za

Není pravda. Med znehodnocený přehrátím krystalizuje taky, jen později a
trochu jinak.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "lokvenc.petr" <lokv>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, June 10, 2005 8:49 PM
Subject: Re:


> Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje
> například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném
> ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již
za
> 10 dní a zmíněný akátový třebas až dlouho po roce.
> S pozdravem
> Petr

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10836


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Jan Cervenka (e-mailem) --- 11. 6. 2005
Re:

Dne sobota 11 června 2005 11:57 Radim Polášek napsal(a):
> Petr Lokvenc napsal

> Není pravda. Med znehodnocený přehrátím krystalizuje taky, jen později a
> trochu jinak.
>
> R. Poláąek


Dobry den,

a kolik je prosim to prehrati ? Domnival jsem se , ze tak do 40 C, ale kdosi
mi rikal, ze se med rozehriva pri min. 50 C, jinak hned zase skrystalizuje.


Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10837


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu