76393

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Frantisek Sanek (e-mailem) --- 13. 3. 2005
Re: kvalita medu (9282)

Může se též jednat o nešetrné ztekucení zkrystalizovaného medu velmi vysokou
teplotou.


>Nikdy se mi nestalo, že
> by byl cítit a chutnal po karamelu. Nyní jsem však jeden takový koupila a
> zdá se mi to podezřelé. Mohl by mi prosím někdo říci, nejedná-li se o
> podvod a med je ředěn karamelem? Nejenže ztrácí typickou chuť medu, ale i
> hustota je více karamelová jak medová.

----- Original Message -----
From: "Monika" <trpaslinka/=/centrum.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, March 12, 2005 3:20 PM
Subject: kvalita medu

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9289


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Frantisek Sanek - Re: Antwort: Re: Korespondence s ministerstvem I.
Předchozí:Radim Polášek - Re: kvalita medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu