78268

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



lokvenc.petr (e-mailem) --- 10. 6. 2005
Re: (10828)

Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje
například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném
ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již za
10 dní a zmíněný akátový třebas až dlouho po roce.
S pozdravem
Petr

----- Original Message -----
From: "Ales" <e-mail/=/nezadan.volny.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, June 10, 2005 4:49 PM


> Pekny den, chci se zeptat zda muzu pri prodeji medu pouzit na letak tuto
> vetu: "Nebojte se zkrystalizovaného medu každý med zkrystalizuje, je to
> záruka jeho pravosti." Jde mi o to zda je to skutecne tak, abych neklamal
> zakazniky. diky
>
>



--
Odchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno Antivirovým systémem AVG.
Verze: 7.0.323 / Virová báze: 267.6.6 - datum vydání: 8.6.2005

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10834


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Radim Polášek - Re: Vodivost pylu
Předchozí:Josef Šamalík - Re: RE:


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu