78261

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 24. 5. 2010
Re: cukr (44622)

Je to klasický řepný cukr ochucený syntetickým vanilinem

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Laik <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: cukr
> Datum: 24.5.2010 18:39:31
> ----------------------------------------
> Dobrý den, je to asi blbost, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví,
> jakého původu je vanilkový cukr a jestli by případně včelkám ublížil ?
> Děkuji .
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 44623


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:začátečník - úly
Předchozí:Laik - cukr


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu