78272

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



gupa (93.92.52.23) --- 20. 12. 2023
Re: Označeni medu (77706) (77707) (77708) (77710)

Takže podle laboratoře stále pravý med?<

Je potřeba a znovu opakuji, výrobci jsou zatím vždy a dlouho to tak asi bude, dva kroky před přítomným stavem trhu s medem.

1) Jsou to velkoobjemoví a schopní obchodníci
2) Umí vysvětlit výhody okolo stabilního stavu s trhem medu
3) Včelaři jsou moc složití, mohou hodně uškodit ekonomikám, protože mají měřiče opravdové ekologie pokud by je byly, schopni napojit na sběrače dat

Takže předpokládám, napustit do úlu cukr je lehko zjistitelné, ví se o tom a do určité míry to je tolerováno. Je to 20 let staré, asi 30 kroků zpět.

Takže je nutné k tomuto postupu přičíst asi 32 kroku kupředu a výsledkem bude čistý med. Jak vidno z novýho laboratorního pojmenování výsledků medu.

Čistý med, to je oč tu běží. Vůbec přitom zřejmě nejde o včelaře.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 77711


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re: Označeni medu
Předchozí: - Re: Označeni medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu